Розвиток техніки у світі відбувається дуже стрімко. Дуже складно за всім встежити, проте бути в курсі та активно долучатися до досягнень дуже корисно та важливо. До того ж, дуже економно. Для автомобілів таким нововведенням стала поява електрокарів, які і зручні, і безпечні, і економічні. Звичайно вартість новеньких Нісан або Тесли досить велика і не всім по кишені, але вживані електромобілі досить доступні широким верствам населення.

Переваги автомобілів на електротязі

Для міста машина електрикою – просто ідеальна! Вона економічна та зручна, давайте визначимо основні плюси такого транспорту:

  1. Немає прямих викидів в атмосферу і вплив на природу мінімальний. Це найбільш екологічно чистий вид транспорту, який не впливає на повітря міст.
  2. Економія бюджету – якщо перерахувати будь-що використання електрокара фінансово, то це буде сума близько 10 грн на сто кілометрів. Ця машина швидко окупається.
  3. ККД двигуна може досягати 90-95%, у той час як у ДВЗ (двигуна внутрішнього згоряння) цей показник становить близько 40%.
  4. Електрокари дуже тихі, жодних зайвих звуків. Вам більше не потрібно буде переживати про глушника, ви не влаштуєте переполох серед ночі, нова машина їздитиме тихо і непомітно.
  5. Заряджати автомобіль можна вдома, на роботі, під час відвідування кафе та в інший зручний час, головне мати підключення до електричної мережі.
  6. Акумулятори можуть витримувати тривалий термін роботи.
  7. Швидкість електрокарів до 120 км/год, а запас ходу зараз становить близько 150 км.
  8. Мала вага.
  9. Невеликі габарити.
  10. Зручний розподіл ваги автомобіля.
  11. Стійкість на дорозі.

Таким чином, для умов міста це просто бездоганні автомобілі.

Як купити і на що дивитися?

Купуючи таку машину, пам’ятайте, що її серце – це акумулятори і ретельно їх перевірте. Якщо автомобіль вже був у використанні, дізнайтеся у господарів, наскільки вироблений їхній ресурс. Обов’язково покажіть автомобіль спеціалістам. Купуйте тільки після повноцінної перевірки.

Наша компанія може допомогти вам з покупкою та перевіркою такої машини на всіх існуючих стендах. Ми допоможемо вам купити свою ідеальну машину, не переплачуючи за неї жодної копійки.

Знайдемо Ваш новий автомобіль прямо зараз

Ми підберемо кращу пропозицію по Вашим критеріям

Можливо Вам буде цікаво

Шукаєте автомобіль? Дивіться наші кейси підбору автомобілів в соцмережах