Наші клієнти ставлять нам безліч запитань. Зазвичай, людей, які вирішуються на покупку б/у автомобілів, хвилюють різні деталі процесу. Ми підібрали для вас список питань, що найбільш часто ставляться від наших покупців.

Питання № 1 : Як впливає пробіг та вік автомобіля на його стан?
Відповідь : Звичайно, вам може сподобатися автомобіль різного віку та пробігу. Однак, ми рекомендуємо вибирати машину старше 10 років, з пробігом понад 200 тисяч кілометрів. Як правило, старші авто потребують технічного огляду та ремонту і це може стати проблемою вже через тиждень-місяць експлуатації. Також намагайтеся утримуватися від покупки автомобіля, яке використовували як таксі – його стан може бути дуже плачевним, при зовнішній видимості благополуччя.

Питання № 2 : Чи варто купувати автомобіль, вироблений для внутрішнього американського, європейського чи азіатського ринку?
Відповідь : Багато країн мають свої невеликі особливості в комплектації автомобілів. Якщо вам пропонують машину, яка була куплена за кордоном і пригнана в Україну, не полінуйтеся дізнатися про її особливості. Наприклад, машина для американського ринку може бути укомплектована спідометром в милях та поворотниками червоного кольору ззаду, а дизельні легковики для європейського ринку останніх років випуску мають сажі фільтри, які відмінно очищають вихлоп від зайвих забруднень, але при поломці можуть влетіти вам у копієчку. Можуть бути відмінності і в фарах, тому що в деяких країнах інші стандарти освітлювальних приладів.

Питання № 3 : Де шукати вживаний автомобіль для покупки?
Відповідь : Небезпека приватних неперевірених оголошень може бути дуже відчутною – вам можуть продати крадіжку, або «утопленник», або авто, яке побувало в ДТП. Ми рекомендуємо шукати автомобіль на нашому сайті та залучати до пошуку професіоналів. Наші фахівці можуть швидко викрити шахраїв та допоможуть підібрати якісне авто.

Питання № 4 : Чи потрібно робити технічну діагностику?
Відповідь : Перевірити автомобіль необхідно в будь-якому випадку, навіть якщо купуєте через знайомих, або власник «відмінний хлопець». Ми допоможемо вам підібрати СТО для перевірки та порадимо фахівців.

Питання № 5 : Чи варто давати завдаток за машину?
Відповідь : Як правило, це прийнято при покупці автомобіля, щоб власник зняв оголошення про продаж, і ви і він були впевнені в угоді.

Питання № 6 : Чи оформляти договір самостійно?
Відповідь : Ми рекомендуємо звернутися до наших фахівців – вони вам допоможуть написати та оформити договір відповідно до законодавства України.

Знайдемо Ваш новий автомобіль прямо зараз

Ми підберемо кращу пропозицію по Вашим критеріям

Можливо Вам буде цікаво

Шукаєте автомобіль? Дивіться наші кейси підбору автомобілів в соцмережах